Μικροφωνικές αλληλεγγύης στη Δράκα από Αγρίνιο/Αθήνα/Πάτρα/Γιάννενα/ και bar οικονομικής ενίσχυσης στη Rosa Nera (Χανιά)

‎”Το Σάββατο 21 Ιουλίου,στις 7 το απόγευμα,πραγματοποιήθηκε στο Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου & Ζωοδόχου Πηγής μικροφωνική αλληλεγγύης στο Πάρκο Κύπρου και Πατησίων και στις καταλήψεις Apertus (Αγρίνιο) και Δράκα (Κέρκυρα) που βρίσκονται στο στόχαστρο είτε της κρατικής,ή/και της παρακρατικής καταστολής”

“Την Πέμπτη 19/7 πραγματοποιήθηκε έξω από την κατάληψη Πραρτήματος 2ωρη μικροφωνική παρέμβαση αλληλεγγύης στην Κατάληψη Δράκα (Κέρκυρα) όπου μοιράζονταν το κείμενο της ίδιας της συνέλευσης της κατάληψης Δρακα σχετικά με την παρακρατική εμπρηστική που δέχτηκε.”

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ, ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ “ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ” ΧΤΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 19/7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Σήμερα το απόγευμα στο σταθμό μετρό στο Χολαργό τοποθετήθηκε πανό και έγινε μοίρασμα της τελευταίας ανακοίνωσης της κατάληψης Δράκα από πρωτοβουλία αλληλέγγυων.

Αυτή τη πέμπτη 19/7 τα έσοδα του αυτοδιαχειριζόμενου καφενείου της Rosa Nera θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της κατάληψης Δράκα στη Κέρκυρα, που δέχτηκε εμπρηστική  επίθεση με αποτέλεσμα σημαντικές υλικές ζημιές.

Στους καιρούς της γενικευμένης επίθεσης που δέχεται η ζωή μας, είναι αυτονόητο για μας πως οι καταλήψεις κτηρίων που λειτουργούν ως ελεύθεροι κοινωνικοί-πολιτικοί χώροι, αποτελούν στόχο των εκμεταλλευτών ειδικότερα τώρα που τις αντιφάσεις του καπιταλισμού βιώνουν στο πετσί τους όλο και περισσότεροι άνθρωποι.

Αυτό που αναλογεί στις καταλήψεις, ως θύλακες αντίστασης, είναι να συνεχίσουν να υψώνουν οδοφράγματα ενάντια στην επικυριαρχία του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής και τους φασισμούς που συνεπάγεται. Πολύ περισσότερο να εντείνουν και άλλο τις σχέσεις αλληλεγγύης μεταξύ τους, όπως και τις άμυνες τους ενάντια στις (αστυ)νομικές και ιδεολογικές επιθέσεις των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών.

Οι ιδέες μας δεν καίγονται, δεν τρομοκρατούνται !

Οι επιθέσεις στις καταλήψεις δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν !

Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις !

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Δράκα, αλληλεγγύη σε κάθε αξιοπρεπή αγωνιζόμενο άνθρωπο !

rosanera.squat.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *